Ciorba cu Gogosari Murati

Ciorba cu gogosari murati.

  • Ingrediente:2 buc ceapa, 3 catei usturoi, 2 morcovi micuti, 1 patrunjel, 1 legatura mica patrunjel verde, 50 ml suc rosii, 5 cartofi, 2 gogosari murati, 1 lingurita bors magic sau 1 cana bors proaspat, sare,, ulei
  • Mod de preparare: Se curata toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososari murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.
    Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.
    Pofta buna!