Cercetare

Selecţia începe pe camp acolo unde sunt cultivate cele mai bune legume. Pentru varza murata MamaNina foloseste soiul local „varza romaneasca” , cultivata pe câmpiile din Sud-Estul României in mare parte in satul Slobozia Moara ,Judetul Dambovita. Aici, condiţiile ideale climatice garantează o calitate constantă a materiilor prime: o varza unica la nivel mondial, dulce la gust si bogat in substante nutritive pretioase, cu un conţinut ridicat de fibre, minerale de calitate şi cu frunze perfect subţiri potrivite pentru gatitul traditional romanesc , ideala pentru Sarmale.

Fermentatia Naturala

Muraturile sunt fermentate în rezervoarele proprii MamaNina, acestea au capacitati intre 11 si 40 tone. Reţeta unică este moştenirea MamaNina . Fermentaţia lentă, conform cu tradiţiile autentice (30 de zile de fermentaţie lentă pentru muraturile MamaNina) păstrează valoarea nutritivă a muraturilor, aroma completă, bogată a legumelor şi textura crocantă, suculenta,cu o savoare perfectă.

Producator muraturi traditionale | Mama Nina | Varza murata | Castraveti murati | Gogosari murati | Gogonele Muraturi | Muraturi traditionale | Muraturi asortate | Muraturi de casa | Ardei iute murati | Ardei murati