Istorie

Fondatorul nostru Emanuel Popescu, si-a facut pionieratul in afaceri lucrand în sectorul alimentar, în primul rând pornind ca un agent de vanzari, apoi  promovand ca  manager de vânzări dupa care se orienteaza  catre management. În 2002, el a pornit prima sa  afacere” Fix Co „, ca distribuitor de produse alimentare.

În 2006, el a început, de asemenea, producţia de legume murate şi constructia brandului Mama Nina. Ideea numelui  Mama Nina a fost data de către fiica sa cea mica,pe atunci în vârstă de 14 luni care si-a uimit intrega familie  prin faptul ca desi nu trecuse de mult de stadiul de sugar, adora sa manance  muraturi de casa preparate de catre bunica ei. In mod familiar bunicii toata lumea ii spunea „Mamaie” doar ca micuta nu reusea sa  pronunte  decat „Mama Nina”.
În 2007 prima unitate de producţie a muraturilor Mama Nina  a fost construita în Slobozia Moara , regiune în Sud-Estul  României, in judetul Dambovita.

Aici ,in aceasta zona exista conditiile ideale pentru a desfasura o astfel de activitate, zona fiind recunoscuta din cele mai vechi timpuri pentru productia de legume in camp, in special varza de cea mai buna calitate.
In 2009, ca efect al cererii tot mai mari a fost construita o noua capacitate de fermentare pentru castraveţi şi gogonele.
În 2011 sa-u dat in folosinta cele mai mari rezervoare de fermentare de varza din regiune, cu o capacitate suficientă pentru a oferi circa 400.00 de tone de varza murata Mama Nina în fiecare an.

Cu o producţie suficienta  pentru regiunea Slobozia Moara şi experienţa acumulata, Mama Nina a castigat un loc de cinste pe masa consumatorilor din Romania, dar si celor din Italia, Spania,Cipru, Suedia, Belgia si Marea Britanie, tari in care sunt exportate produsele Mama Nina.

Povestea Mama Nina  continuă cu succes, ceea ce  a transformat o mică fabrică intr-o companie lider pe piaţa românească de muraturi tradiţionale.