Castraveti murati

Descriere                                                    

Netratați termic!

Fermentați natural, castraveții murați Mama Nina sunt produși în județul Dâmbovița , în satul. Slobozia Moară , localitate faimoasa pentru murăturile obținute . Crocanți și cu gust desăvârșit, aceștia pot fi cosumati alături de preparate trditionale consacrate sau că și ingredient în salate ( de boeuf, cu pui sau cartofi ).

Ingrediente : castraveti cornichon, apa, sare, conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu);condimente (marar,usturoi) . Poate contine urme de telina sau de mustar.

A se pastra la 4- 22 c . Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 48 de ore.

A se păstra ferit de lumină  și de îngheț, la temperatura +5 – +28 .C
După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 3 zile.

Afișez toate cele 5 rezultate