Login

Register

Login

Register

Magazin

Aperitive cu castraveți murați

Ingrediente:

8 castraveți murați întregi

2 pachete cremă de brânză

350 gr pastramă de vită uscată

 

Instrucțiuni:

Scoateți 8 murături din borcan și tapetați-le cu un prosop de hârtie.

Feliați un bloc de brânză în 8 bucăți.

Așezați un castravete între două felii de brânză cremă, apoi modelează brânza în jurul său.

Înfășurați două felii de carne de vită uscată în jurul murături încrustate cu brânză, folosind o parte din brânza cremă rămasă de la învelișul de brânză pentru a „lipi” cusăturile împreună unde se suprapune carnea de vită uscată.

Lăsați la frigider aproximativ 2 ore. Feliați în medalioane cu un cuțit înainte de a servi.

Poftă bună…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *